Architectenbureau Spaltman
Bureau voor architectonische vormgeving

Nieuwste impressies van het project Westpoint te Apeldoorn. Het kantoorgebouw wordt getransformeerd tot appartementencomplex en thans wordt de laatste hand gelegd aan het Voorlopig Ontwerp. Met behulp van een drone (met dank aan Pjotr van Schothorst van Act-3D) is er een 3D scan van de omgeving gemaakt om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de ruimtelijke effecten van de transformatie. Ook het omliggende terrein krijgt een flinke opknapbeurt, hiervoor is het gerenommeerde landschapsbureau Copijn verantwoordelijk.

https://www.archdaily.com/893698/how-3d-renders-helped-trigger-life-changing-development-for-an-indigenous-surinamese-community

Architectenbureau Spaltman is in 2015 opgericht door ir. Paul Spaltman. Het bureau werkt momenteel met veel plezier en enthousiasme aan een aantal leuke, inspirerende en gevarieerde opdrachten in Nederland en Suriname. Architectonische vormgeving in de breedste zin van het woord. Iedere opdracht wordt beleefd als een nieuwe, gezamenlijke zoektocht naar iets moois, nieuws of onverwachts. Een werkwijze die zowel ambachtelijk als innovatief is, van handschetsen tot fotorealistische 3D beelden, resulterend in een esthetische en tijdloze architectuur.  

Opbellen
E-mail